Mitä ihmettä! Lady Gaga näytti normaalilta – kuin naapurintyttö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien ihmisten fanittama Lady Gaga julkaisi uuden ARTPOP-albuminsa maailmanlaajuisesti 11. marraskuuta. Levyn kansikuvassa alastomana poseeraava neitokainen on ollut viime viikkoina kovasti otsikoissa levyn lisäksi tuttuun tapaan myös erikoisten asujensa merkeissä

Nyt poptähti on yllättänyt monet ilmaantumalla julkiselle paikalle New Yorkin Times Squarelle ilman erikoisia ”himppavimpaimia” ja lähes naapurintytön näköisenä neitokaisena.

Lady Gaga kertoi äskettäin, että hänen henkilökohtaisena tavoitteenaan on olla legenda jo eläessään. Monien mielestä Lady Gaga on jo nyt onnistunut tavoitteessaan, sillä hänen taiteelliset asuvalinnat ovat piirtyneet monien verkkokalvoille yhtä vahvasti kuin hänen musiikkinsa korvakäytäviin.