Nainen, toteuta unelmasi! Etsi oma Sugar Daddy

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa terveydenhuolto on ollut monien kansalaisten huolenaihe, sillä valtio ei tule tullut paljon vastaan, jos ihminen on esimerkiksi sairastunut vakavasti. Presidentti Barack Obaman terveydenhuoltouudistus takasi sairausvakuutuksen yli 30 miljoonalle yhdysvaltalaiselle.

Kaikkien mielestä ”Obamacare” ei kuitenkaan toimi, ja deittiguru Brandon Wade on hyödyntänyt asiaa yrityksensä mainonnassa. Miehen Seeking Arrangement -deittipalvelussa kauniit naiset ja komeat miehet voivat saada terveydenhoitoasioihinsa apua omalta Sugar Daddylta.

Video tekee pilaa maan terveyspalveluista, ja ehdottaa, että deittipalvelu ratkaisee samalla paitsi seuranhaku-, myös henkilön rahaongelmat. Emmekö kaikki haluaisi varakkaan hyväntekijän kuittaamaan laskumme?