Paparazzi yllätti Kate Uptonin sovituskopissa – julkaisi kuvat verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaiseen kulttuuriin on leviämässä kurvikkaampaa naisihannetta ihannoiva tyyli. Eräs muodokkuuden sanomaa eteenpäin vievä neitokainen on Kate Upton, joka tavattiin vastikään Australian Melbourne Cupissa punaisessa leningissä.

Nyt Kate on ikuistettu shoppailemassa, ja paparazzi onnistui tallentamaan tähden sovitushetket Curve-vaatekaupassa. Alusvaatteisillaan kopissa ollut Kate ei varmaankaan huomannut tulleensa salakuvatuksi. Tämän neidon salakuvaaminen on hieman erikoista, sillä hän paljastelee työkseen kurvejaan alusvaatekuvauksissa.

Kate Upton nousi julkisuuteen vuoden 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Sittemmin mallikeikkoja on riittänyt ja tähti oli vastikaan Vanity Fair -lehden satavuotisnumeron kannessa. 21-vuotias Kate on näytellyt elokuvissa, joihin lukeutuvat Tower Heist, The Three Stooges ja The Other Woman.