Ravintola tarjoaa kierroksen ilmaiseksi – mutta vain suudelmaa vastaan

Lifestyle Matkailu · Stara.fi

Tänäkin iltana ravintolat ympäri maailmaa täyttyvät pariskunnista, joista osa on vasta ensitreffeillä ja osa seurustellut tai ollut naimisissa jo pidempään. Suudelmat eivät yleensä kuulu suomalaisten ravintolailtaan, mutta Italiassa tilanne on hieman toinen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Milanossa sijaitseva ravintola on aloittanut kampanjan, jossa ravintola tarjoaa pariskunnille ensimmäisen kierroksen viiniä. Tosin vain, mikäli he suutelevat toisiaan ennen sitä. Tämä ”Maksa suudelmalla” -kampanja on saanut suuren suosion, ja se olisi ehkä paikallaan levittää myös Suomeen.

Kerroimme äskettäin, että Norjan hallitus on huolissaan alati kasvavista avioerojen määristä. Siksi hallitus julkaisikin suosituksen, jonka mukaan pariskuntien tulisi käydä yhdessä treffeillä vähintään kerran kuukaudessa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash