Courtney Stodden piikitti täytettä myös huuliinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotias Courtney Stodden nousi julkkikseksi, kun hän meni naimisiin itseään huimasti vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Avioliitto päättyi taannoin eroon, jonka eron syitä on spekuloitu kovasti.

Eilen Courtney Stodden kuvattiin Maggie Barry Haute Couture -tilaisuudessa Los Angelesin JW Marriott -hotellissa. Taannoin Stoddenin täyttäneen rintojaan niin paljon, että niiden verenkierto on häiriintynyt. Tuoreiden kuvien perusteella täytettä on mennyt suuria määriä myös huuliin.

Courtney Stodden nai Hutchisonin 16-vuotiaana vanhempiensa luvalla, mikä siivitti neidon nousua julkisuuteen. Hänet tunnetaan paljastavasta pukeutumisestaan ja biletystaipumuksistaan, joita liitto ja vanhempi mies tosin hillitsivät. Pari kävi aiemmin yhdessä terapiassa Couples Therapy -realityohjelmassa. Viime aikoina Stodden on ollut uutisotsikoissa jättikokoisten silikonien ja paisuneiden huulten takia.