Ex-miehen kosto hakee vertaistaan – jättimäinen keskisormi ex-vaimolle

Lifestyle · Stara.fi

Avioeron jälkeen entisillä pariskunnilla on usein riitoja, joiden takia välit jäävät lopullisesti tulehtuneiksi. Ajoittain maailmalla nähdään tempauksia, joissa toinen osapuoli onnistuu kostamaan toiselle poikkeuksellisen nasevasti ja näyttävästi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt näin on käynyt Yhdysvalloissa, jossa strippiklubin yrittäjä Alan Markovitz päätti näyttää vaimolleen kansainvälisen sormimerkin poikkeuksellisen näyttävästi. Hän osti nimittäin talon ex-vaimonsa naapurista ja rakensi pihamaalle todella näyttävän taideteoksen.

Teos on tosin valtavan kokoinen keskisormi, joka osoittaa ex-vaimon asunnon suuntaan. Kaiken lisäksi teos on valaistu, joten se loistaa ex-vaimon ikkunaan myös yöllä. Kuva päätyi lopulta Twitteriin ja kaiken kansan ihailtavaksi.