Hugh Hefner haudataan Marilyn Monroen viereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner on nykyään jo 87-vuotias vanhus. Viihdemoguli asteli äskettäin alttarille 27-vuotiaan tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. Pariskunnan on huhuttu haaveilevan myös yhteisestä jälkikasvusta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Hugh Hefner on ryhtynyt suunnittelemaan tulevia hautajaisiaan, sillä hän on ostanut hautapaikan itselleen. Kyseessä ei ole mikä tahansa hautapaikka, vaan sijainti itsensä Marilyn Monroen haudan vieressä Westwood Village Memorial Park -hautausmaalla. Saman hautapaikan osti aikoinaan Monroen mies Joe DiMaggio, joka myi sen kuitenkin eteenpäin ja lopulta omistajaksi päätyi muutama vuosi sitten Hugh Hefner.

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa.