Kettulaulu-Ylvisin IKEA-pilasta nettihitti – asiakkaat satimessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Norjalainen Ylvis julkaisi taannoin Youtubessa The Fox -videon, josta muodostui valtava nettihitti ja listaykkönen monissa palveluissa. Ylvis koostuu kahdesta norjalaisveljeksestä Bård ja Vegard Ylvisåkerista, jotka tunnetaan myös suositun keskusteluohjelman tähtinä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lokakuussa ohjelmassa esitettiin tempaus, jossa IKEA-kävijät joutuivat ohjelman käytännön pilan uhreiksi. Video on otsikoissa nyt, koska se ylitti juuri miljoonan katsojan rajapyykin. Pilassa ihmiset joutuvat satimeen keskellä huonekalukauppaa.

The Fox -hitin tuottajat Løchstøer ja Stargate ovat työskennelleet Rihannan, Katy Perryn ja muiden merkittävien pop-artistien kanssa. Yhä kiihtyvällä vauhdilla verkossa leviävän videon on ohjannut Ole Martin Hafsmo. Video tehtiin 10. syyskuuta TV Norgella alkaneeseen I kveld med Ylvis -ohjelmaan. Video on ollut syksyn suosituin musiikkivideo maailmassa.