Kathy Hilton juhli rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljonääriperijä Paris Hilton on maailmankuulu julkkis, mutta hänen Kathy-äitinsä on vähemmän tunnettu. Muutama vuosi sitten myös äiti-Hilton otti osansa julkisuudesta, sillä hänet kiinnitettiin amerikkalaisen Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjan tähdeksi esittämään itseään.

Nyt Kathy Hilton on kuvattu poistumassa West Hollywoodissa sijaitsevast BOA Steakhouse -ravintolasta, jossa hän oli illallisella miehensä Richardin kanssa. Paparazzit tosin huomasivat nopeasti, että Kathyn ohut musta paita paljasti salamavaloissa hänen rintansa.

Taannoisessa saippuasarjan debyytissään Kathy Hilton nähtiin muotilehden kuvauksissa, jossa hän onnistui suututtamaan kuvausryhmän ja lehden tiimin. Kyseessä ei tosin ollut Hiltonin televisiodebyytti, sillä hänet on nähty myös I Want To Be A Hilton -realitysarjassa, jota esitettiin vuonna 2005 NBC-kanavalla.