Reportteri koki nolon yllätyksen – koira virtsaisi jaloille kolmesti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat merkkailevat tunnetusti ympäristöään ja varmistelevat reviiriään pissaamalla sopivaksi katsomiinsa kohtiin esimerkiksi luonnossa. Joskus eläinlajin edustaja voi olla liiankin innokas merkkailemaan ympäristöään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkovideolla nähdään nolon hauska tilanne, jossa kaunis reportteri joutuu kesken juonnon koiran uhriksi. Hän selostaa mikkiin, kun eräs karvaturri innostuu virtsaamaan hänen päälleen. Housunlahje saa virtsaa osakseen kolmesti, sillä otus haluaa varmistaa asemiaan.

Kun nainen lopulta huomaa tilanteen, häntä alkaa hymyilyttää. Joskus koirat merkkailevat reviiriään turhankin tiuhasti jopa sisätiloissa, jolloin niiden leikkaaminen voi auttaa asiaa. Käyttäytymiseen voi olla monia syitä, esimerkiksi sukukypsyys, sosiaaliset tekijät ja eläimen ahdistuneisuus.