National Geographic antoi leijonan ampuneelle TV-tähdelle potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että kuluneen viikon vihatuin nainen internetissä on ollut televisiotähti Melissa Bachman, joka retosteli sosiaalisissa medioissa kuvan kanssa ampuneensa leijonan metsästysretkellään. Päivitys aiheutti valtaisan nettiraivon, jolla on nyt ollut muitakin seurauksia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

melissabachman17112013e

Melissa Bachman julkaisi Twitterissä viestin, jossa kertoi viettäneensä ”uskomattoman metsästyspäivän”. Kuvassa hän poseerasi hetkeä aiemmin ampumansa kuolleen leijonan ja kiväärin kanssa erittäin tyytyväisen näköisenä. Kuva levisi verkossa nopeasti, ja se aiheutti valtaisan vastareaktion, jonka seurauksena Melissa Bachman on joutunut sulkemaan Twitter -tilinsä ja kotisivunsa.

Nyt seuraukset ovat menneet kuitenkin astetta pidemmälle, kuin luonto-ohjelmiin erikoistunut National Geographic -televisiokanava on antanut kohun takia Bachmanille potkut. Hänen Ultimate Survivor Alaska -ohjelmaansa ei enää jatkossa tulla kanavalla näkemään. Potkuja vaadittiin adressissa, johon kertyi päivässä yli 13.000 allekirjoitusta. Lisäksi toisessa nettiadressissa vaaditaan parhaillaan Melissa Bachmanille porttikieltoa Etelä-Afrikkaan. Tällä hetkellä adressin on allekirjoittanut jo yli 56.000 ihmistä.