Ruokalähettien päiväunet toteutuivat – kaunottaren pyyhe putosi ratkaisevalla hetkellä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Verkossa on levinnyt jo vuosien ajan parikin videota, joissa nähdään miten ruokalähetti joutuu unelmiensa tilanteeseen kuvankauniin asiakkaan pudottaessa pyyhkeensä ovella. Nyt kolme kaunista neitokaista on päättänyt toteuttaa saman tempauksen, mutta hieman laajemmassa mittakaavassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Break.comin videolla tytöt tilailivat nimittäin ruokia eri ravintoloista, ja lähetin tullessa näyttävä neitokainen meni avaamaan ovea pyyhe yllään. Jokaisella kerralla pyyhe kuitenkin putosi, ja tytöt kuvasivat lähettien reaktiot videolle. Osaa läheteistä tytöt pyysivät myös arvioimaan heidän peppunsa ja rintansa. Lopulta miehet pääsivät myös tyynysotaan naisten kanssa.