Azealia Banks etsii mukavaa pullukkaa miestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisräppäri Azealia Banks on onnistunut herättämään kohua käytöksellään ja rohkeilla kuvillaan. Hänet nähtiin taannoin muun muassa karvabikineissä Yung Rapunxel -musiikkivideolla. Nyt hittilaulaja paljastaa miesmakunsa suosivan pullukoita ja vanhempia herroja.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

22-vuotias Azealia on julkaissut usein rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa, ja poseeraukset ovat saaneet miehet kuumaksi. Azealia on monen mielestä varsinainen himojen kohde, ja nyt kaunisvartaloinen räppäri on paljastanut ihailevansa nallekarhumaisia miehiä.

– Liam Neeson on kuuma pakkaus. Myös Jonah Hill on söpö, ja hän on vielä söpömpi pullukkana. Pidän lihavista miehistä, Azealia paljasti In Style -lehdelle.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Samalla nainen kertoi olevansa niin sanotusti haku päällä, ja etsivänsä itselleen mukavaa newyorkilaista Upper West Side -kaupunginosassa elävää miestä. Hän unelmoi yhteisistä kahvihetkistä ja juttuseurasta. Azealia tiettävästi suosii vanhempia miehiä, vaikkaki on joutunut urallaan heidän hyväksikäyttämäksi.

Rohkeista lyriikoistaan ja puheistaan tunnettu harlemilainen Azealia Banks tekee parhaillaan kovaa nousua naisräppäreiden kärkikaartiin. Muusikko herätti taannoin pahennusta poseeraamalla Dazed & Confused -lehden lukuisissa maissa kielletyssä kansikuvassa punaisen kondomin kera. Azealia Banksin uusi levy, Broke with Expensive Taste julkaistaan tammikuussa 2014.