Charlie Sheen haluaa kauas exästään – myy tämän asunnon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Charlie Sheenin ex-vaimo Brooke Mueller joutui viime keväänä psykiatriseen vieroitushoitoon. Hän on tiettävästi väärinkäyttänyt esimerkiksi reseptilääkkeitä. Samalla hänen ja Sheenin neljävuotiaat kaksospojat annettiin väliaikaisesti miehen toisen exän, Denise Richardsin huostaan.

Charlie Sheen on nykyään niin raivoissaan ex-vaimolleen, että ei suostu edes asumaan tämän kanssa samalla asuinalueella. Sen sijaan, että Sheen itse muuttaisi pois, on hän asettanut Brooke Muellerin kodin nyt myyntiin. Tähti osti aikoinaan talon Brookelle ja on näin ollen sen virallinen omistaja.

TMZ-sivuston mukaan Charlie Sheen kauppaa taloa edulliseen hintaan, sillä haluaa exänsä mahdollisimman nopeasti pois näköpiiristään. Mies on kuitenkin mitä ilmeisimmin onneksi vaivautunut ilmoittamaan asiasta myös Brookelle itselleen, sillä tämän on nähty etsimässä uutta asuntoa.

Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin välit ovat pahasti tulehtuneet. Muellerista levisi hiljattain verkkoon kuvia, jossa hän poltti crack-piippua. Tuomari on määrännyt, ettei Brooke saa tavata lapsiaan riippuvuutensa takia.