Club Deluxe täyttää 7 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Club Deluxe on viihdyttänyt hiphop- ja r&b-musiikin ystäviä jo seitsemän vuoden ajan. Synttäreitä juhlitaan tyylillä Tampereella ravintola Fat Ladyssä perjantaina 22. marraskuuta, jolloin illan isäntänä toimivat Mikael Gabriel, DJ Mista S ja DJ’t SlimKim ja Rico Tubbs.

– Seitsemään vuoteen mahtuu satoja klubi-iltoja, tuhansia kilometrejä, mahtavia esiintyjiä ja huikeita bilettäjiä. Club Deluxe on pysynyt vuosien varrella tyylilajilleen uskollisena. Olemme aina pitäneet hip-hop-musiikin klubi-iltojen keskiössä. Synttäreillä toivon näkeväni monia tuttuja kasvoja, kovaa bailausta ja loistavaa meininkiä, kertoo tapahtumapäällikkö Kalle Kallonen.

Vuonna 2006 startannut Club Deluxe on vakiinnuttanut asemansa Suomen suurimpana kuukausittaisena klubina. Maan suurimmissa kaupungeissa järjestetyissä bileissä on vuosien mittaan nähty niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin tähtiä. Club Deluxe on osallistunut myös esimerkiksi Tammerfest, Raumanmeren juhannus ja Blockfest-festivaaleille.