Joanna Krupan mekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewives of Miami -sarjasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa on tällä hetkellä onnellinen nainen, sillä hän meni kesällä naimisiin pitkäaikaisen kihlattunsa, bisnesmies Romain Zagon kanssa. Krupa on kertonut, että haluaisi synnyttää pian kaksoset.

Eilen sunnuntaina kaunotar oli shoppailemassa miehensä Romain Zagon kanssa, ja Joanna oli pukeutunut hyvin ohueen vihreään mekkoon. Keli oli ilmeisesti melko viileä, sillä asuvalinta ei jättänyt juuri arvailun varaa sisällöstään.

Viime viikolla Joanna paljasti, että hänen malliuransa alku oli kamppailua painon kanssa. Neitokainen erehtyi tuolloin laihduttamaan rankalla tavalla, joka johti syömishäiriöön.

– Lihoin ja minulla oli vaikeuksia pudottaa kilot nopeasti, jotta olisin päässyt eteenpäin unelmassani tulla malliksi. Olin 20-vuotias, eikä minulla ollut mitään hajua siitä, miten laihduttaa, joten laksatiivit olivat helppo tie. Onneksi en vahingoittanut itseäni ja lopetin, kertoi Joanna Krupa People-lehdelle.

Joanna Krupa haluaisi synnyttää kaikki lapsensa kerralla, joten hän toivoo kaksosia. Mieluiten tähti haluaisi sekä pojan että tytön. The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa neitokaisen on nähty riitelevän viime aikoina entisen parhaan ystävänsä Lisa Hochsteinin ja Brandi Glanvillen kanssa.