Amy Markhamin kaula-aukko paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotarten joukkoon tekee parhaillaan kovasti tuloaan tuore nimi Amy Markham, joka on saanut jalansijaa glamour-mallina, laulajana ja kitaristina. Kuvankaunis eläinaktivisti on viime aikoina herättänyt myös paparazzien huomion.

Viikonloppuna Amy kuvattiin osallistumassa Viva Glam Magazine Masquerade Party -bileisiin Beverly Hillsissä. Neitokainen oli pukeutunut juhliin tapansa mukaan erittäin paljastavaan asuun, jossa ei kangasta juuri tuhlattu.

Amy Markham on malli, laulaja ja kitaristi, jolla on eurooppalaisia ja korealaisia sukujuuria. Hän on ehtinyt malliurallaan poseerata muun muassa Maxim, FHM ja GQ -lehtien sivuilla. Nykyisin hän emännöi Bite Me TV -nimistä nettisarjaa ja tuli aiemmin tunnetuksi espanjankielisessä maailmassa myös Telemundo-kanavan juontajana.