Katastrofin ainekset: Artisti hyppäsi 10 metristä yleisömereen – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stage diving on monien artistien suosima harrastus, joka onnistuessaan tuottaa hyvää tunnelmaa niin artistille kuin yleisöllekin. Läheskään aina hyppy yleisömereen ei mene suunnitelmien mukaan, ja nyt räppäri George Watsky on epäonnistunut tempauksessaan karmeasti.

Epäonnistuneessa hypyssä yleisömereen artisti voi loukkaantua vakavasti, mutta harvoin yleisölle tapahtuu mitään. Nyt amerikkalainen hiphop-artisti George Watsky aiheutti kuitenkin Lontoon Alexandra Palacessa järjestetyssä konsertissa varsinaisen katastrofin, koska hän hyppäsi arviolta 10 metrin korkeudesta yleisön joukkoon.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sunnuntaina tapahtuneessa onnettomuudessa artisti kiipesi korkealle lavarakennelmiin ja hyppäsi sieltä alas. Yleisö ei kuitenkaan uskaltanut – hyvästä syystä – ottaa miestä vastaan, joten hän putosi maahan ja loukkaantui. Pudotessaan hän osui ainakin kahteen yleisössä olleeseen katsojaan, ja ainakin yhdellä naisella murtui käsi. Artisti pyysi myöhemmin anteeksi tapausta ja kävi tapaamassa loukkaantuneita sairaalassa.