Itsenäisyyttä juhlitaan tuplajuhlilla Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteiseen tapaan Helsingissä on vietetty itsenäisyyspäivän virallinen vastaanotto, mutta epävirallinen itsenäisyysjuhla on juhlittu jo vuosikymmeniä Tampereen hotelli Ilveksessä itsenäisyyspäivän aattona. Tämä vuosi on erityinen, koska molemmat juhlat järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereella.

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta. Nyt jo 23. kerran järjestettävässä juhlavassa tilaisuudessa esiintyvät Paula Koivuniemi, Cheek ja Sami Hintsanen sekä mentalisti Noora Karma.

– Myös tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto järjestetään tänä vuonna Tampereella, mikä tekee vuodesta hienolla tapaa hyvin poikkeuksellisen. Iloinen Itsenäisyys toimii varsinaisen itsenäisyyspäivän juhlinnan näyttävänä lähtölaukauksena. Juhlintaa jatketaan Ilveksen yökerhossa myös 6.12. elävän musiikin tahdissa, kertoo ravintolapäällikkö Ville Pulkkinen Original Sokos Hotel Ilveksestä.