Jennifer Lawrence läpikuultavassa asussa – samanaikaisesti niukka ja runsas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on meneillään uusi tyylivillitys, jossa pitkät kutrit saavat kyytiä ja tilalle leikataan liki poikamainen kampaus. Tuorein tämän muodonmuutoksen on elokuvatähti Jennifer Lawrence, joka nähdään pian valkokankailla uudessa Nälkäpeli-elokuvassa.

Eilen Jennifer osallistui elokuvan maailmanensi-iltaan Los Angelesissa, jossa hän oli pukeutunut näyttävään asuun. Kerroksellinen ja läpikuultava asu onnistui olemaan samanaikaisesti sekä niukka että runsas.

Jennifer Lawrence äänestettiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäämmäksi naiseksi elokuvalehti Empiren äänestyksessä ja on saavuttanut suurta ammatillista menestystä lyhyessä ajassa. Äskettäin talouslehti Forbes listasi hänet maailman toiseksi eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi, sillä hän kerrytti yhden vuoden aikana omaisuuttaan 25 miljoonalla dollarilla. Lisäksi neitokainen saa suitsutusta siitä, että hän on harvinaisen aito ja lahjakas, vaikka hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä.