Kate Mossille saatetaan myöntää ritarikunnan arvonimi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. 1990-luvulla uransa huipulle noussut nainen on ollut kaksi vuosikymmentä otsikoissa lähinnä päihteiden käyttönsä ansiosta.

Silti hänen kuiskitaan pokaavan itselleen pian yhden Britannian halutuimmista titteleistä, eli brittiläisen imperiumin ritarikunnan myöntämän OBE-arvonimen. Arvonimi tarkoittaa brittiläisen imperiumin upseeria, ja sen ansiosta huippumallista tulisi Dame Kate Moss.

Päihdemyönteisestä elämäntyylistään huolimatta Moss on yksi aikansa legendoista ja suunnannäyttäjä brittiläisille malleille vielä tänäkin päivänä. The Daily Starin mukaan ritarikunnan arvonimi on ollut hänen haaveenaan jo pitkään, sillä hänen tiedetään rakastavan kuningasperhettä.

Malli on päässyt tapaamaan kuningatar Elisabetiä aiemminkin, mutta nyt kunnia-arvouutisia on kiihdyttänyt Kate Mossin ystävän Stella McCartneyn tekemä paljastus, jonka mukaan hänelle olisi vinkattu mallin muistamisesta. Stella McCartney sai oman OBE-arvonimensä maaliskuussa.