Kim Kardashianin kurvit läpikuultavassa paidassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin klaanin uusin jäsen North West on syntymästään asti kuulunut maailman tunnetuimpiin vauvoihin. Pienokaisen äiti Kim Kardashian onnistui taannoin laihduttamaan ennätysvauhtia raskauskilonsa ja hänet on nähty julkisuudessa luomukurveineen.

Äskettäin Kim kuvattiin melko arkisessa asussa ja tummissa silmänalusissa, mutta nyt tilanne on jo ollut toinen. Kim ikuistettiin eilen illalla poistumassa SoHossa sijaitsevasta Carbone-ravintolasta osittain läpikuultavaan paitaan pukeutuneena. Paidan alla hänellä oli kuitenkin huomaamattomat rintaliivit, jotta intiimejä ruumiinosia ei paljastunut.

Kimin ja Kanye Westin julkkisvauvan uutisoitiin äskettäin tienaavan jokaisen Rikkaat Kardashianit -sarjan jaksolta 1.490 euroa. North West tulee räppäri-isänsä mukaan esiintymään vielä Voguen kannesa. Kanye oli pyytänyt asiaa Yhdysvaltojen Voguen päätoimittajalta ja ystävältään Anna Wintourilta, jonka tiedetään tosin vastustavan realitytelevisiota ja Kim Kardashiania.