Shokkipaljastus: Brittany Murphy myrkytettiin rotanmyrkyllä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu amerikkalainen näyttelijätär Brittany Murphy menehtyi vuoden 2009 jouluna 32-vuotiaana epäselvissä olosuhteissa kotonaan. Vain muutama kuukausi myöhemmin hänen aviomiehensä Simon Monjack menehtyi samassa paikassa ja lähes samalla tavalla.

Sittemmin Brittanyn äiti Sharon Murphy kertoi saaneensa selville jotain aivan odottamatonta. Hänen mukaansa asunnossa on myrkyllistä hometta, jonka aiheuttamaan keuhkokuumeeseen parivaljakko kuoli. Sharon Murphy haastoi oikeuteen asunnon rakennuttajat, joilta hän vaatii korvauksia.

Nyt asiasta on saatu uutta hämmentävää tietoa, sillä Daily Mailin käsiinsä saama raportti vahvistaa, ettei Brittany Murphy kuollut luonnollisesta syystä, vaan mahdollisesti jopa rotanmyrkkyyn. Sama epäily koskee myös Murphyn aviomiestä.

Selvityksen mukaan on mahdollista, että joku kolmas osapuoli olisi murhannut molemmat. Murhaa epältiin jo heti kuolemien jälkeen, mutta pitävää näyttöä myrkytyksestä ei tuolloin saatu, vaikka oireet viittasivat myrkytyksiin.