Nepalilainen ”ihmissusiperhe” täynnä karvoja – apua laserhoidosta

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Nykyään ihmiset eivät pidä kovin paljoa karvoista, paitsi jos niitä on söpöissä eläimissä tai omassa vartalossa niin sanotusti oikeissa kohdissa. Kokonainen bisnes on rakennettu pelkästään sen varaan, että kansa haluaa ihokarvoistaan eroon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nepalilaisella ihmissusiperheellä tähän lienee jo aihettakin. Devi Budhathoki ja hänen kolme lastaan kärsivät kaikki harvinaisesta sairaudesta, joka aiheuttaa massiivista karvojen kasvua kehoon. Perhe matkusti Katmanduun saamaan apua vaivaansa.

Laser-hoito voi aiheuttaa arpeutumista ja ihon herkkyyttä, mutta se ei heitä haittaa. Lapset ovat enemmän kuin innoissaan päästessään eroon ylimääräisistä karvoista. He syntyivät kaikki täysin karvan peittäminä.

– Huolehdin enemmän lapsistani kuin itsestäni. Heidän luokkatoverinsa kiusaavat heitä. Lapset ovat puhuneet uudesta elämästä sen jälkeen, kun saimme kuulla, että sairaala aikoo hoitaa meitä, kertoi Devi Budhathoki Daily Mail -lehdelle.