Mahdoton tapahtui! YouTube-videopalvelu poissa pelistä

Digi · Stara.fi

Maailman suurin videopalvelu YouTube on usein esitellyt tähtitieteellisiä videomääriä, joita palveluun ladataan päivittäin. Nykyisin Googlen omistuksessa oleva nettipalvelu vastaa nykyisin valtaosasta maailmassa katsotuista videoista, ja nyt se on yllättäen kaatunut.

YouTube-palvelu vastaa parhaillaan normaalisti vain osaan sivulatauksista, ja monet käyttäjät saavat klassisen virheilmoituksen, jossa korkeasti koulutettujen apinoiden kerrotaan selvittävän tilannetta. Vastaavaa tilannetta ei ole sattunut miesmuistiin lyhyitä katkoksia lukuunottamatta. YouTuben kehitystiimi vahvisti hetki sitten ongelmat Twitter-blogissaan ja kertoi yrittävänsä saada YouTubea parhaillaan kuntoon.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Parhaillaan miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ihmettelevät poikkeustilannetta, joka tulee näkymään selvänä laskupiikkinä myös koko maailman internetin käytössä. Tarkempia tilastoja asiasta saadaan todennäköisesti huomenna. Ongelman laajuutta kuvaa hyvin se, että parhaillaan myös monet talouslehdet raportoivat YouTuben käyttökatkoksesta.

PÄIVITYS kello 01.00: YouTube on ilmeisesti saanut palvelunsa kuntoon.