Anais Zanotti vauhdissa skeittilaudalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin vastikään Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden otoksissa.

Nyt useissa miestenlehdissä poseerannut ranskalaisneitokainen on kuvattu viettämässä aikaa ulkoiluharrastusten parissa Miamissa. Ilmeisesti extreme-urheiluharrastusten ystävänä tunnettu Anais Zanotti kokeili taitojaan myös skeittaamisen parissa – tietenkin piukkoihin bikineihin sonnustautuneena.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.