Harry Stylesin hikisestä paidasta maksettiin 4 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Direction -poikabändin laulajan Harry Stylesin flirttailutaipumukset tunnetaan viihdelehtien sivuilta. Naistenmiehenä mainetta niittänyt nuori poppari on fanien keskuudessa niin kovassa huudossa, että jopa hänen hikiset vaatteensa menevät kuin kuumille kiville.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt huutokaupassa on myyty Harry Stylesin yllä konsertissa ollut paita, jota ei ole pesty käytön jälkeen. Burberryn hikinen paita myytiin HardlyEverWornIt.com -verkkopalvelun järjestämässä UNICEF-huutokaupassa lopulta peräti noin 4.000 euron hintaan. Uutena sama paita maksaa 250 euroa.

Styles lähetteli taannoin Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrencelle romanttisia viestejä, mutta pian viestejä sai myös poptähti Miley Cyrus. Mileyn kerrotaan suhtautuneen viesteihin rohkaisevasti, joten pari on tekstaillut ahkerasti toisilleen. Styles on aiemmin deittaillut Taylor Swiftia ja TV-juontaja Caroline Flackia, joka on poptähteä huomattavasti vanhempi.