Pysäyttävä näky: Karhu istui kaikessa rauhassa Lamborghinissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lamborghini-merkkiset urheiluautot ovat niiden kalliin hinnan vuoksi vähemmän yleinen näky katukuvassa. Karhut puolestaan ovat vielä harvinaisempi näky, sillä ne elävät kaupunkien sijaan metsissä. Voisi siis kuvitella yllätyksen siitä, että törmää Lamborghinissä istuvaan karhuun.

Näin kävi kuitenkin nimimerkillä Everlonghesaid esiintyvälle Reddit-käyttäjälle. Hän kertoo Lamborghini-urheiluauton tukkineen tien hänen työpaikansa ulkopuolella. Lähempi tarkastelu paljasti auton pelkääjän paikalla istuvan karhun. Kuten kuka tahansa valpas kansalainen, hän otti tilanteesta valokuvan ja jakoi sen internetiin.

Jokseenkin yllättävää on, että näkymä tallentui karhuista ja rikkaiden ihmisten erikoisista tempauksistaan tunnetun Venäjän sijaan Kalifornian Huntington Beachilla. Myöhemmin toinen Reddit-käyttäjä RandysWay väitti auton ja karhun kuuluvan hänelle. Mies kehoitti ihmisiä pitämään silmänsä auki pian internetiin saapuvan videon varalta, joka oletettavasti selventää hämmentävän tapauksen taustoja.