Monty Python tekee paluun – neuvottelut loppusuoralla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monty Pythonin televisiosarja ja elokuvat niittävät edelleenkin suosiota ja ne ovat saaneet kulttimaineen absurdilla huumorillaan. Brittiläisen komediaryhmän vuoden 1983 elokuva Monty Python – Elämän tarkoitus oli viimeinen komedian suunnannäyttäjien julkaisema parodia.

Monty Pythonin jäsenet ovat tätä nykyä seitsemänkymppisiä herroja, ja he ovat aiemmin lytänneet come back -haaveet lähinnä siksi, että yksi ryhmän jäsenistä, Graham Chapman, kuoli jo vuonna 1989. Tällöin Eric Idle sanoi, että he tekevät paluun vain, jos Chapman tulee mukaan.

– Yritämme neuvoitella hänen agenttinsa kanssa, Idle tällöin vitsaili.

Nyt komediaryhmän paluu on kuitenkin lähempänä kuin koskaan aiemmin. The Sunin mukaan ryhmä on julistanut uutisoivansa pian lisätietoja yhteenpaluusta kolmekymmentä vuotta viimeisen elokuvan ilmestymisen jälkeen. Suuressa uutisessa ovat mukana 74-vuotias John Cleese, 72-vuotias Terry Gilliam, 71-vuotias Terry Jones, 70-vuotias Eric Idle ja 70-vuotias Michael Palin.