Liikaa rahaa? Nämä uikkarit saisit nyt 942 522 dollarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ökyrikkaiden maailmassa mikään ei tunnu olevan rajana, varsinkin jos varallisuutta on kertynyt satoja miljoonia. Nyt raharikkaille on lanseerattu oma uikkarimalli, jota tuskin kuitenkaan valmistetaan kovinkaan montaa kappaletta. Hintalappu on nimittäin lähes miljoona dollaria.

Sadoilla timanteilla ja helmillä koristellut uikkarit ovat australialaisen Ann Middletonin suunnittelemat. Joidenkin arvostelujen mukaan lopputuloksena on saatu maailmanhistorian rumimmat uikkarit. Sitä mieltä oli ainakin muotisivusto The Gloss.

Joka tapauksessa uikkareiden tekemiseen on kulunut satoja tunteja. Sama suunnittelija on aiemmin tehnyt asuja esimerkiksi Elton Johnille. Kuvissa uikkareita esittelee malli Samantha Harris.