Tornado tuhosi miehen kodin – onneksi PS4 säilyi ehjänä

Digi · Tim Isokivi

Pelikonsolivalmistajien välinen sota kiihtyy jälleen tänä vuonna, kun sekä Sony että Microsoft julkaisevat uudet seuraavan sukupolven konsolinsa. Sonyn PlayStation 4 saapuu Suomen kauppoihin 29. marraskuuta – juuri sopivasti joulumarkkinoille.

Kuten uusien pelilaitteiden tapauksissa aina, tullaan PlayStationista varmasti löytämään julkaisun yhteydessä lukuisia lastentauteja. Yksi vahvuus PlayStation 4 -konsolissa kuitenkin näyttäisi olevan: Se tuntuu kestää hyvin tuhoisia tornadoja.

Reddit-yhteisöpalveluun ilmestyi nimittäin kuva, jossa mies seisoo tornadon tuhoaman kotinsa raunioilla. Oman talon menettäminen ei kuitenkaan näytä miestä painavan, sillä hän pitelee kädessään tuhosta selvinnyttä tuoretta PlayStation 4 -konsolia.

PlayStation 4 -konsolin suositushinta on tuttu 399 euroa, ja ilmestymispäivän julkistaminen onkin aiheuttanut aikaisemman PlayStation 3 -mallin ja Vitan hinnanlaskun. Uusi konsoli ilmestyy Yhdysvalloissa jo 15. marraskuuta. Sonyn uudelle konsolille julkaistaan jouluun mennessä 33 peliä, kuten Call of Duty: Ghosts, Need for Speed: Rivals, Battlefield 4, FIFA 14 ja Lego Marvel Superheroes.

http://imgur.com/69V0KxY