Batman-isä iski jälleen – taas hulvaton lapsivideo YouTubeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin koko maailmaa ihastuttaneesta isästä, joka julkaisi Batman-aiheisia videoita verkkoon. Hän kuvaa videoilla itseään yllättävissä tilanteissa tutun supersankarin maskiin pukeutuneena. Efektiä tehostaakseen hän möreyttää äänensä dramaattiseksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videoista koottiin jälleen uusi kokoelma, joka saa nauruhermot koetukselle. Videon taustalla on jälleen hänen lapsiaan ja kuvausympäristönä pääasiassa toimii hänen autonsa ja kotinsa. Vaikka alkuperäisen koostevideon jatko-osa ei herätä samanlaista naurunremakkaa kuin ensimmäinen, osaa isä hyvin käyttää tilannekomiikkaa hyödykseen – yleensä muiden perheenjäsenten kustannuksella.

Hauskaksi tilanteesta tekee se, että miehestä ei näy videopätkissä kuin osa päästä, joka on tietysti puettu Batman-maskiin. Batman on nyt tapetilla, koska Ben Affleck valittiin hiljattain kyseisen lepakkomiehen rooliin. YouTuben kautta monista arjen sankareista tulee suuren suosion saavuttaneita videopalvelun julkkiksia, ja tämä isä on jo hypännyt näiden kuuluisuuksien jonoon.