Joanna Krupa kuherteli öljyttynä – kuumat paikat uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewives of Miami -sarjasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa meni kesällä naimisiin bisnesmies Romain Zagon kanssa. Perheenlisäystä toivova pariskunta on nähty usein nauttimassa toisistaan julkisesti ja jakamassa toisilleen melko lämpimiä hellyydenosoituksia.

Näin kävi myös tällä viikolla, kun Joanna ja Romain kuhertelivat kotinsa uima-altaalla välittämättä lainkaan heitä ikuistavista paparazzeista. Joanna oli suojautunut auringolta levittämällä melkoisen kerroksen aurinkorasvaa bikinivartalolleen.

Joanna Krupa toivoo parhaillaan kaksosia. Mieluiten tähti haluaisi sekä pojan että tytön. The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa neitokaisen on nähty riitelevän viime aikoina entisen parhaan ystävänsä Lisa Hochsteinin ja Brandi Glanvillen kanssa.