Kelly Clarkson twiittasi ilouutisen ”Olen raskaana!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

American Idol -ohjelmasta supersuosioon noussut laulajatar Kelly Clarkson asteli hiljattain vihille Brandon Blackstockin kanssa. Äsken nainen paljasti harrastavansa taukoamatta seksiä uuden aviomiehensä kanssa, koska tarkoituksena oli saada lapsi alulle.

Nyt Kelly Clarkson on julkaissut ilouutisen, sillä hänen tekemänsä raskaustesti on näyttänyt positiivista. 31-vuotias laulaja twiittasi: ”Olen raskaana!!! Brandon ja minä olemme todella innoissamme. Paras aikainen joululahja ikinä :)”. Kelly Clarkson perui viime lauantaina Tennesseen Buffalossa järjestetyn keikan sairauden vuoksi. Jo tällöin hänen arveltiin kärsivän aamupahoinvoinnista.

Clarksonin elämä on muuttunut melkoisesti uran alkuajoista, sillä hän on joutunut taannoin kärsimään jopa kodittomuudesta. Teksasista kotoisin oleva laulaja oli muuttanut Los Angelesiin tavoitellakseen unelmiaan.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitellusti, sillä laulajatähden asuintalo paloi poroksi samana päivänä, kun hän muutti sinne huonekaverinsa kanssa. Kaverukset joutuivat nukkumaan tämän jälkeen autossa ja kodittomien asuntolassa. Kaunottaren onneksi vaikea tilanne ei kuitenkaan jatkunut pitkään.