Kim Kardashian jätti paidan pukematta – takki paljasti kurvikkaan näyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin klaanin uusin jäsen North West on syntymästään asti kuulunut maailman tunnetuimpiin vauvoihin. Pienokaisen äiti Kim Kardashian onnistui taannoin laihduttamaan ennätysvauhtia raskauskilonsa ja hänet on nähty julkisuudessa luomukurveineen.

Kim Kardashian ja Kanye West kuvattiin eilen illalla matkalla Barclay Centerissä järjestettyyn tilaisuuteen. Kimin asu oli melko paljastava, sillä hänellä ei ollut lainkaan varsinaista paitaa takkunsa alla. Kuvaajat saivat siten todistaa melko antoisan näyn.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin julkkisvauvan uutisoitiin äskettäin tienaavan jokaisen Rikkaat Kardashianit -sarjan jaksolta 1.490 euroa. North West tulee räppäri-isänsä mukaan esiintymään vielä Voguen kannesa. Kanye oli pyytänyt asiaa Yhdysvaltojen Voguen päätoimittajalta ja ystävältään Anna Wintourilta, jonka tiedetään tosin vastustavan realitytelevisiota ja Kim Kardashiania.