Lady Gaga julkaisi rohkean lyhytelokuvan – paljasta pintaa, tekoraajoja…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga julkaisi uuden ARTPOP-albuminsa maailmanlaajuisesti 11. marraskuuta. Levyn kannessa alastomana poseeraava neitokainen on ollut viime viikkoina kovasti otsikoissa levyn lisäksi erikoisten asujensa merkeissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt laulajatar on julkaissut Youtube-tilillään uuden An ARTPOP Film Starring LADY GAGA -videon. Videolla Lady Gaga käyttää tuttuja keinojaan shokeeratakseen katsojia. Tähti esittelee esimerkiksi paljasta pintaa, tekoraajoja, erikoisia tekohampaitaan ja tietenkin toinen toistaan hämmentävämpiä vaatekappaleita.

Lady Gaga kertoi äskettäin, että hänen henkilökohtaisena tavoitteenaan on olla legenda jo eläessään. Monien mielestä Lady Gaga on jo nyt onnistunut tavoitteessaan, sillä hänen taiteelliset asuvalinnat ovat piirtyneet monien verkkokalvoille yhtä vahvasti kuin hänen musiikkinsa korvakäytäviin.