Van Damme jäi toiseksi: Narkkaripormestari parodiamainoksessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme viime viikolla Jean-Claude Van Dammen ja Volvon rekkojen kuvaamasta videomainoksesta, jossa Van Damme seisoo kahden rekan välissä taipuen uskomattomaan haara-asentoon. Video on nyt YouTuben suosituimpien joukossa 35 miljoonalla katselukerralla.

Tietenkin mainoksesta on ehditty vääntää jo parodiaversio, joka on ehkäpä alkuperäistäkin parempi. Rekkojen välissä seisoo huumekohun keskiössä oleva Toronton pormestari Rob Ford. Hiljattain huumekokeilunsa myöntäneen pormestarin kuva on käsitelty taitavasti videoon ja se on aiheuttanut suurta hilpeyttä etenkin yhdysvaltalaisten keskuudessa.

Toronton pormestari joutui suurennuslasin alle, kun julkisuuteen levisi video, jolla hän poltti crack-piippua. Myöhemmin hän myönsi avoimesti tehneensä suuria virheitä elämässään, mutta samalla hän julisti asettuvansa ensi vuoden pormestarivaaleihin ehdolle. Lopulta hän myönsi myös polttaneensa crackia. Torontolaiset tahtovat pormestarinsa syrjään tai uudet vaalit. Kohun johdosta koko Toronton hallitus joutuu omakustanteisiin huumetesteihin 1. joulukuuta 2013.