Näin kuuma näky Pippa Middleton on nykyisin – kuvattiin gaalajuhlassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Pippa Middletonin peppu sai aikoinaan massiivisen mediahuomion siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä. Sittemmin 29-vuotias seurapiirineito julkaisi Celebrate-kirjan, joka osoittautui flopiksi. Viime aikoina Pippa on ollut poissa parrasvaloista.

Pippa löysi itselleen taaannoin seuraa brittiläisestä Nico Jacksonista, joka työskentelee Lontoossa Deutsche Bankin pörssimeklarina. Eilen näyttävä pariskunta kuvattiin heidän saapuessaan 1 Mayfair for a Charity -gaalailtaan, jossa kerättiin rahaa sokeritaudin tutkimiseen.

Pippa Middleton vei aikoinaan ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti pepustaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa. Taannoin eräs nainen jopa meni kauneusleikkaukseen näyttääkseen Pippalta.