Naisille hämmentävä suomalaistuote – alapääkarvoitus pikkuhousuissa

Lifestyle · Stara.fi

Pienten suunnittelijoiden ja valmistajien tuotteita on viime vuosina ryhdytty myymään huikeasti aikaisempaa enemmän, kun lähes kuka tahansa on voinut ryhtyä myymään tuotteitaan esimerkiksi Amazonissa, eBayssä ja Etsyssä. Pian maailmalla ihmetellään naisten suomalaisia pikkuhousuja.

Kuva: Nutty Tarts
Kuva: Nutty Tarts

Kyseessä ovat Tärähtäneet ämmät, eli Katriina Haikala ja Vilma Metteri, joiden englanninkielinen brändi on Nutty Tarts. Vuodesta 2007 saakka yhdessä työskennelleet naiset haluavat tehdä asioita, ”joita kukaan ei ole aiemmin tehnyt”. Nyt he ovat mahdollisesti kehittäneet juuri sellaisen.

Nutty Tarts -parivaljakko myy nimittäin parhaillaan 17,70 euron hintaan verkkokaupassaan hieman tavallisesta poikkeavia naisten alushousuja, joiden etuosaan on jo valmiiksi painettu häpykarvoitusta muistuttava kuviointi. Viime vuosina karvattomuus on ollut ihmisillä niin suuri trendi, että tutkijoiden mukaan seurauksena voi olla pitkällä tähtäimellä jopa alapääkarvoituksen katoaminen kokonaan.