Behati Prinsloo mallikuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Behati Prinsloo on tällä hetkellä kihloissa maailman seksikkäimmäksi mieheksi juuri valitun Adam Levinen kanssa. Maroon 5 -yhtyeen päämies deittaili aiemmin Nina Agdalia, kunnes vanha suola janotti liikaa ja hän palasi ex-tyttöystävänsä luo.

Behati kuvattiin jälleen eilen St. Barthsin luksussaarelle Karibialle esittelemään Victoria’s Secretin uusia mallistoja. Hän on viihtynyt saarella jo muutaman päivän yhdessä muiden supermallien kanssa.

Behati Prinsloo on 25-vuotias namibialainen malli. Hänestä tuli vuonna 2008 Victoria’s Secretin sivubrändin Pinkin kasvo. Vuotta myöhemmin hän siirtyi eteenpäin ja jatkoi uransa Victoria’s Secretin Enkelinä. Malliuransa lisäksi kaunotar on ollut otsikoissa myös suhdesotkujensa merkeissä.