Poliisi kieltäytyy jatkamasta tutkimuksia – Brittany Murphyn kuolema jää mysteeriksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin paljastuksesta, jonka mukaan suosittu amerikkalainen näyttelijätär Brittany Murphy olisikin mahdollisesti myrkytetty. Hän menehtyi vuoden 2009 jouluna 32-vuotiaana epäselvissä olosuhteissa kotonaan.

Brittanyn äiti Sharon Murphy haastoi aikoinaan Brittanyn talon rakentajat oikeuteen, koska hänen mukaansa tytär oli kuollut asunnossaan olleen myrkkyhomeen aiheuttamaan keuhkokuumeeseen. Äskettäin Daily Mail sai kuitenkin käsiinsä raportin, jonka mukaan Brittany olisi kuollut mahdollisesti rotanmyrkkyyn. Vain muutama kuukausi myöhemmin hänen aviomiehensä Simon Monjack menehtyi samassa paikassa ja lähes samalla tavalla, joten sama epäily koskee myös Murphyn aviomiestä.

Los Angelesin piirikunnan kuolinsyytutkija on nyt antanut virallisen lausuntonsa, ja sen mukaan viranomaiset tulevat pysymään vuoden 2009 raportissa, eivätkä aio käynnistää kuolinsyytutkimuksia uudelleen. Tällöin Brittanyn kuolinsyyksi julistettiin keuhkokuume, anemia ja lääkkeiden haitallinen yhdistelmä. Viranomaiset eivät ole myöskään nähneet vastikään julkisuuteen noussutta raporttia, jonka mukaan näyttelijä olisi myrkytetty, CNN uutisoi.

Selvityksen mukaan on mahdollista, että joku kolmas osapuoli olisi murhannut molemmat. Murhaa epältiin jo heti kuolemien jälkeen, mutta pitävää näyttöä myrkytyksestä ei tuolloin saatu, vaikka oireet viittasivat myrkytyksiin. Salaliittoteoreetikot ovat epäilleet, että kuolemien takana voisi olla jopa Yhdysvaltojen valtio.