Chantelle Houghton ei piilottele kilojaan – jumppasi rohkeasti vatsa paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli ja realityjulkkis Chantelle Houghton voitti taannoin julkkisten Big Brother -kilpailun. Neitokainen oli kihloissa vapaaottelija Alex Reidin kanssa, mutta pari erosi miehen pettämisen jälkeen. Taannoin Chantelle aloitti laihdutuskuurin kunto-ohjaajan opastuksella.

Taannoin Chantelle kertoi aikovansa kohennella ulkomuotoaan kauneusleikkauksilla, jotka lähinnä korjaavat hänen aikaisempia pieleen menneitä leikkauksiaan. Eilen Houghtonin laihdutuskuurista saatiin taas tilannetietoa, kun neitokainen kuvattiin Lontoossa jumppaamassa puistossa. Vartalonsa kanssa sinut oleva kaunotar kuntoili rohkeasti vatsa paljaana.

Chantelle Houghton näytteli taannoin julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brother -ohjelmassa. Hänestä tuli kilpailun voiton myötä miljonääri. Neito avioitui heti kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta liitto päättyi alle vuodessa eroon. Sittemmin hänellä oli myrskyisä suhde vapaaottelija Alex Reidiin, joka tunnetaan myös povipommi Katie Pricen ex-aviomiehenä.