Hugh Jackmanilla syöpä – paljasti asian leikkauskuvalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on noussut suuren yleisön tietoisuuteen erityisesti Marvel-yhtiön supersankari Wolverinen roolissa. Heinäkuussa ensi-iltansa saanut Wolverine oli maailmanlaajuinen menestys, ja Twentieth Century Fox -tuotantoyhtiö suunnittelee jo jatkoa tietysti tutun Wolverinen kera.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Hugh Jackman on julkaissut Instagramissaan kuvan, jossa hänen nenänsä on teipattu. Miehellä todettiin nimittäin kasvoissa ihon tyvisolusyöpä, joka operoitiin nopeasti pois. Hugh Jackman kiitteleekin häntä lääkäriin patistellutta Deborra-Lee Furness -vaimoaan. Lisäksi lihaskimppu käskee kaikkia käyttämään aurinkosuojaa.

Hugh Jackmanin roolihahmo nähtiin valkokankaalla tänä vuonna Wolverine -elokuvassa ja jälleen ensi vuonna X-Men -elokuvasarjan tuoreimmassa osassa. Heinäkuussa ensi-iltansa saanut Wolverine tuotti maailmanlaajuisesti 413 miljoonaa dollaria.