Jennifer Lawrence ulosti housuunsa – monta kertaa päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Jennifer Lawrence nähdään parhaillaan valkokankailla uudessa Nälkäpeli-elokuvassa, jonka tiimoilta hän on kiertänyt viime aikoina aktiivisesti haastatteluita ja televisio-ohjelmia. Ihastuttavan avoin ja välitön supertähti onnistui taas yllättämään televisiokatsojat paljastuksillaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jennifer Lawrence joutui taannoin perumaan pari sovittua haastattelua sairastuttuaan. Kaunotar luuli saaneensa vatsahaavan ja päätyi lopulta sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Sitä ennen hän oli kuitenkin joutunut tukalaan tilateeseen ja päästänyt jotain ylimääräistä housuihinsa.

– Luulin, että minulla oli vatsahaava, mutta se olikin jotain aivan muuta. Menin sairaalaan, koska minulla oli ollut kovia kipuja kolmen viikon ajan. Tiedäthän, että sitä voi paskantaa housuunsa todella monta kertaa päivässä ennen kuin tulee mentyä sairaalaan, Jennifer Lawrence kertoi E! Onlinen mukaan.

Jennifer Lawrence äänestettiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäämmäksi naiseksi elokuvalehti Empiren äänestyksessä ja on saavuttanut suurta ammatillista menestystä lyhyessä ajassa. Äskettäin talouslehti Forbes listasi hänet maailman toiseksi eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi, sillä hän kerrytti yhden vuoden aikana omaisuuttaan 25 miljoonalla dollarilla. Lisäksi neitokainen saa suitsutusta siitä, että hän on harvinaisen aito ja lahjakas, vaikka hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä.