Mitä ihmettä Miley Cyrus on tehnyt kasvoilleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus retostelee nykyisin avoimesti otsikoissa puolialastomana, kieltään näytellen, peppuaan heilutellen ja marisätkiä poltellen. Hänet on nähty usein myös melko erikoisissa asuissa. Nyt Miley on yllättänyt monet julkaisemalla omakuvansa Instagramissa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nuori laulaja nähdään autossa ikuistetussa valokuvassa käytännössä ilman kulmakarvojaan. Todellisuudessa hänellä on toki kulmakarvat yhä tallella, mutta jostain ihmeen syystä ne oli blondattu vaaleiksi. Kuvatekstissä Miley kirjoitti ”Blondi hurrrrrr errrrrrwurrrrr”.

Perez Hiltonin blogin mukaan Tish-äiti ei järkyttynyt siitä, että Miley pani hiljattain ”jointin” palamaan MTV European Music Awards -gaalan esiintymislavalla. Harva isä myöskään tahtoo nähdä vähäpukeista lastaan keinuttamassa vartaloaan miljoonayleisön edessä. Miley Cyrusin isä Billy Ray Cyrus on kuitenkin kertonut, että toivoo vaiheen olevan vain väliaikaista.