Orgasmeja teeskentelevät pettävät helpommin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Orgasmin saaminen on hankalaa, jos nainen ei antaudu täysillä rakasteluun ja uppoudu intensiiviseen tunteeseen. Huippukohta voi jäädä haaveeksi, jos on epävarma seksitaidoistaan tai pelkää intiimiyttä. Tällöin naiset saattavat teeskennellä myös orgasminsa.

Harvardin yliopiston psykologi tohtori Justin Lehmiller kertoo, että heidän tekemien tutkimusten mukaan liki 20 prosenttia naisista teeskentelee orgasmeja. Sen lisäksi, että nämä naiset huijasivat rakastelukumppaniaan teennäisellä voihkimisella ja hytkymisellä, sortuivat he myös kanssasisariaan herkemmin pettämisen tielle.

– Orgasmejaan teeskentelevät ihmiset pettävät todennäköisemmin kumppaniaan, Lehmiller paljastaa Huffington Postille.

Vastoin yleisiä odotuksia, tähän kastiin ei kuitenkaan kuulu pelkästään naisia. Pettäjiä ovat myös orgasminsa toisinaan teeskentelevät miehet. Kerroimme hiljattain, että peräti 22 prosenttia miehistä tunnustaa esittäneensä siemensyöksyn saamisen.

Orgasmin saamista vaikeuttavat lukuisat asiat. Esimerkiksi väsymys ja stressi saattavat häiritä sekstailua, jolloin täydellinen rentoutuminen ja kliimaksin saavuttaminen vaikeutuvat. Myös esileikin unohtaminen voi vaikuttaa negatiivisesti intohimoisen räjähdyskohdan saavuttamiseen.