Venäläiskylä ”remontoitiin” ennen Putinin vierailua – uskomattomat kuvat!

Matkailu · Stara.fi

Itärajan takana Venäjällä kaikki on tunnetusti mahdollista, sillä oikeudellisesti maa on kuin uudelleen syntynyt Villi länsi. Venäjä on alituisesti otsikoissa myös surkean infrastruktuurinsa, kuten maanteiden ja rakennusten, merkeissä. Nyt verkossa nauretaan erään venäläiskylän julkisivuremontille.

Verkossa julkaistujen kuvien mukaan venäläiskylälle suoritettiin pikainen julkisivuremontti, koska presidentti Vladimir Putin oli tulossa vierailulle kylään. Todellisuus oli kuitenkin tarua ihmeellisempää, sillä remontti paljastui tulostetuksi pressuksi, jolla talojen ränsistyneet julkisivut peitettiin.

Väitteitä Putinin vierailusta ei ole voitu vahvistaa, sillä kyseessä on voinut olla presidentillisen vierailun lisäksi myös esimerkiksi elokuvan kuvaukset. Joka tapauksessa julkisivua on pyritty parantamaan hieman poikkeuksellisin keinoin.