2 000 000 euron Bugatti Veyron sai nolon lempinimen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvokkaimpiin urheiluautoihin lukeutuva Bugatti Veyron maksaa normaalina versiona noin puolitoista miljoonaa euroa, mutta erikoismallit luonnollisesti huomattavasti enemmän. Nyt verkossa ihastellaan noin kaksi miljoonaa euroa maksavaa erikoismallia, jolla on myös poikkeuksellinen väri.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

1.200 hevosvoimaa konepellin alla piilotteleva Bugatti Veyron Super Sport on maalattu jostain syystä ruskeaksi. Värivalinta on saanut osakseen hieman hilpeitä kommentteja niin videon katsojilta kuin myös autolehdiltä.

Centurian Cars -autoliikkeessä Arabiemiraateissa kuvattu menopeli sai CarBuzz-julkaisulta lempinimen Kakkasport Edition ja merkki vääntyi muotoon Poo-Gatti, eli Kakka-Gatti. Bugatti Veyron kiihtyy nollasta sataan 2,5 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 407 kilometriä tunnissa.