Jymy-yllätys Eminemin parisuhteesta – mahdottomasta tulossa totta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Detroitista kotoisin oleva hiphopin supertähti Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, teki tänä vuonna näyttävän paluun musiikkimaailmaan. Räppärin tuore The Marshall Mathers LP 2 -levy julkaistiin 5. marraskuuta. Nyt Eminemin ja entisen vaimonsa Kim Scott Mathersin välien kerrotaan lämmenneen.

Artistin ex-vaimon äiti Kathu Sluck kertoi RadarOnline.com-sivustolle uskovansa, että Kim ja Eminem saattavat jopa palata vielä yhteen. Räppäri on parhaillaan rakennuttamassa entiselle rakkaalleen uutta kotia vain muutaman kilometrin päähän omasta kartanostaan.

– Kim on ollut kuivilla päihteistä vuosien ajan. Hän vain pitää huolta perheestään ja voi erittäin hyvin. Uskon, että hän ja Eminen saattavat päätyä takaisin yhteen. Heillä menee paremmin kuin koskaan ennen, Kathy Sluck vihjaa.

41-vuotias Eminemin ja Kimin välinen suhde muistetaan varsin kivisenä. He tapasivat toisensa teini-ikäisinä ja menivät naimisiin vuonna 1999. Pariskunta erosi vuonna 2001, menivät vuonna 2006 uudelleen naimisiin ja erosivat jälleen samana vuonna. Pariskunnalla on yhteinen tytär Hailie.

Kim Scott Mathers on aiheena lukuisissa Eminemin kappaleissa, usein vähemmän mairittelevissa merkeissä. Räppärin uran pahamaineisimpiin hetkiin lukeutuu vuonna 2000 julkaistu kappale Kim, jossa Eminem fantasioi yksityiskohtaisesti silloisen vaimonsa tappamisesta.

Eminemin uuden The Marshall Mathers LP 2 -levyn kantta koristaa miehen lapsuudenkoti, joka nähtiin myös vuonna 2000 julkaistulla menestyslevyllä The Marshall Mathers LP. Nielsen Soundscanin suorittaman tutkimuksen mukaan Eminem on 2000-vuosikymmenen myydyin artisti yli 32 miljoonalla levyllä. Räppäri oli myös kolmas henkilö, joka ylitti miljardin katsojan rajan Youtube-palvelun VEVO-sivullaan.