Täydellinen nainen Eva Longoria poseerasi ilman vaatteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydellinen nainen Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti, Tyler Christopherin ja Tony Parkerin kanssa. Hän erosi viime vuonna poikaystävästään Mark Sanchezista ja äskettäin myös Ernesto Arguellosta. Nyt vuorossa on näyttävä kansikuvaposeeraus maineikkaan lehden kannessa.

evalongoria23112013

Eva Longoria nähdään nimittäin nyt Elle-lehden kansikuvassa, jossa hän poseeraa lähes alastomana. Neitokaisen intiimien paikkojen peittona on ainoastaan iholle kiinnitettyjä koristeita. Näyttelijätär odottaa parhaillaan oikeaa rakkautta, mutta taannoin hän kertoi ettei halua saada lapsia vain suvun jatkamisen takia.

– Uskon, että lapset ovat rakkauden hedelmä ja kun oikea ihminen löytyy rinnalle, voidaan hänen kanssaan perustaa perhe ajan ollessa oikea. En myöskään ajattele, että minun on saatava äkkiä lapsia ennen kuin olen liian vanha, 38-vuotias Eva Longoria kertoi.